Tennis

Alles kan! Dat is sinds mensenheugenis het motto van de Koninklijke Club De Anjelier. En dat uitgangspunt is op onze tennisclub ook nu nog meer dan ooit van toepassing. Of u zich nu op hoog competitief niveau wil meten met uw tennispartner, of u wil op een eerder ongedwongen, familiale manier een balletje slaan, alles is mogelijk.

Met 4 verlichte tennisterreinen en een gezellig ingerichte chalet, beschikt De Anjelier over een infrastructuur die tal van mogelijkheden biedt.

Ook aan de beginnende of jeugdige spelers is gedacht. Op De Anjelier beschikken we over een team van tennisleraars die de jongsten van de club graag de liefde voor de sport bijbrengen. U kan een beroep doen op een team van tennisleraars om u te begeleiden, gaande van uw eerste tennisstapjes tot de perfectionering van uw stijl of tennisspel.

Verder doet De Anjelier ook mee aan tal van competities. Jaarlijks schrijven verschillende ploegen zich in voor de diverse interclubcompetities, organiseren we officiële tornooien, waaronder een enkel- en een dubbeltornooi , een clubkampioenschap, …

Maar De Anjelier is meer dan alleen tennis. Al bijna 80 jaar staat onze zeer kindvriendelijke club garant voor Vlaams gezelschapsleven met een uitgesproken familiaal karakter. Tal van teams stellen daarom alles in het werk om de leden een waaier aan activiteiten aan te beiden. Napraten over al die evenementen kan dan weer op de feestjes die worden georganiseerd.

Maar ook zonder die activiteiten, beschikt De Anjelier over een uitermate gezellige chalet waar het al tijd aangenaam vertoeven is. De vrijdagse drukbezochte (zomer én winter) apero is daar het ultieme bewijs van. Jong en oud zijn op De Anjelier verenigd in een familiale club, waar eenieder zich thuis voelt. Bovendien beschikt De Anjelier over een uitstekende keuken, waar nagenoeg het hele jaar door, een overheerlijke maaltijd kan worden genuttigd, in een aangename sfeer en tegen erg democratische prijzen.

De Anjelier pretendeert niet de grootste club van Antwerpen te zijn, en dat is ook niet één van de doelstellingen! Maar de club gaat er prat op om de meest gezellige club van de streek te zijn! Tennis is de cement die de club samen houdt en brengt, maar De Anjelier is meer dan de sport alleen.

Comments are closed.