SPONSORS

De Anjelier en haar sponsors, dat is Liefde met een grote L!

Bij de start van het nieuwe bestuur in 2024 kregen onze sponsorformules een mooi nieuw jasje.

Naast onze trouwe partners mochten we zo ook een flink aantal nieuwkomers verwelkomen.

Op vandaag tellen we 25 bedrijven die we zeer dankbaar zijn voor hun steun aan de club. Je kan hier ontdekken waar ze voor staan.

https://restaurantfaim.be/

Samen tillen we anjelier naar een nog hoger niveau en daar hebben we uw hulp bij nodig!

Onze fantastische koninklijke tennisclub is er voor de leden, maar vooral ook door de leden! Elke dag weer zetten verschillende vrijwilligers zich voor de volle 100% in om van de anjelier de fantastische club te maken die ze al zo lang is.
Maar vanaf 2024 willen we nog net dat extra duwtje geven om ervoor te zorgen dat club helemaal klaar is voor de toekomst en daar hebben we vooral uw financiële steum als sponsor voor nodig.
Voor sommigen reeds gekend, voor anderen helemaal nieuw, onze leuze blijft: “Alles Kan!”.
Daar doen we graag nog een schepje bovenop. Wij stellen u hierbij dan ook graag onze gloednieuwe en uitgebreide sponsorformules voor. We hebben ervoor gezorgd dat u als sponsor nog meer in de spotlights staat dan ooit tevoren en dat we u ook tijdens events zeker niet vergeten. Ook indien u niet meteen in de kijker wenst te lopen zijn er mogelijkheden, zowel voor kleine als grote bijdragen. U vindt niet meteen de formule van uw voorkeur, aarzel vooral niet om bij ons te informeren naar de mogelijkheden op maat!

Net daarom werkten we deze partnerships uit, waarbij de focus ligt op het zo goed, duidelijk en direct mogelijk overbrengen van uw boodschap naar onze leden en bezoekers, uw klanten, in ruil voor uw steun aan onze club. Partnerships gaan van steunend lid tot Diamond Anjelier sponsor met je eigen branded terrein.

Onze partnerships zijn gevarieerd en aanpasbaar aan uw wensen, dus natuurlijk nemen we graag de tijd om deze samen te bespreken. Neem alvast een kijkje in onderstaande brochure die een overzicht geeft van de mogelijkheden.

Wil jij ook sponsor worden? Download hier het sponsordossier met alle nodig informatie.