SPONSORS

De Anjelier en haar sponsors, dat is Liefde met een grote L!

Bij de start van het nieuwe bestuur in 2021 kregen onze sponsorformules een mooi nieuw jasje.

Naast onze trouwe partners mochten we zo ook een flink aantal nieuwkomers verwelkomen.

Op vandaag tellen we 20 bedrijven die we zeer dankbaar zijn voor hun steun aan de club. Je kan hier ontdekken waar ze voor staan.

https://restaurantfaim.be/

Alles kan! Dat is sinds mensenheugenis het motto van de Koninklijke Club De Anjelier.
Dat uitgangspunt is op onze tennisclub ook nu nog meer dan ooit van toepassing, het is ons doel waar we elke dag naar streven vanuit de grootste projecten tot in de kleinste details! Natuurlijk kunnen we dit niet alleen en naast onze fantastische vrijwilligers en sportieve leden werken we graag samen met partners die voeling hebben met sport & vrije tijd en waarmee we samen, als echte partners, sterker kunnen worden op alle vlakken.

Net daarom werkten we deze partnerships uit, waarbij de focus ligt op het zo goed, duidelijk en direct mogelijk overbrengen van uw boodschap naar onze leden en bezoekers, uw klanten, in ruil voor uw steun aan onze club. Partnerships gaan van steunend lid tot Diamond Anjelier sponsor met je eigen branded terrein.

Onze partnerships zijn gevarieerd en aanpasbaar aan uw wensen, dus natuurlijk nemen we graag de tijd om deze samen te bespreken. Neem alvast een kijkje in onderstaande brochure die een overzicht geeft van de mogelijkheden.

Wil jij ook sponsor worden? Download hier het sponsordossier met alle nodig informatie.