LEDEN

Heb jij zin om ook lid te worden op De Anjelier? Dat kan, we verwelkomen je graag! Onderstaand vind je de verschillende ledenformules. Ook in de sponsorpakketten zijn ledenformules vervat, dus neem daar zeker ook een kijkje.

Via onderstaand invulformulier ontvangen we graag al jouw gegevens zodat we je inschrijving in orde kunnen brengen. Is er iets niet duidelijk, dan kan je ons ook steeds contacteren via het info@anjelier.be adres.

GRATIS

Enkel Tennis Vlaanderen verzekering van  8 EUR

€ 50*

€ 105*

€ 180*

€ 440*

€ 55**

€ 55

€ 55***
eerste jaar

€ 110***
tweede jaar

* Indien je speelt of deelneemt aan tennislessen op onze club, is een Tennis Vlaanderen aansluiting ikv verzekering steeds verplicht! 

Geboren in 2017 of later: 8 euro (enkel verzekering via Tennis Vlaanderen)

Geboren vóór 2017: lidgeld volgens het bedrag van toepassing in de leeftijdscategorie is inclusief Tennis Vlaanderen aansluiting. 

Zij die enkel tennisstage(s) volgen en verder niet spelen op de club, moeten niet noodzakelijk lid zijn van de club, maar zullen dus bijgevolg ook niet via de club verzekerd zijn. Wensen zij wel een verzekering via de club (Tennis Vlaanderen) dan dienen zij ook lid te worden van de club, volgens het bedrag van toepassing in de leeftijdscategorie. 

** Exclusief verzekering van 20 euro (via Tennis Vlaanderen). Indien deze verzekering wel gewenst is, bedraagt het lidgeld 75 euro. 

*** Enkel van toepassing indien je reeds lid bent van een andere club, en daar ook aangesloten bent bij Tennis Vlaanderen.

Aanvraag lidmaatschap